Badkamer renoveren in Maarsen

Ook badkamers met beperkte ruimte toveren wij om tot een prachtig eindresultaat! Mooie badkamer opgeleverd in Maarssen. Ook verbouw of renovatie plannen? Neem gerust contact met ons op

Overzicht

Het badkamerrenovatieproject begon met een badkamer in een verwaarloosde staat. De muren waren bedekt met eentonige witte tegels die hun glans hadden verloren, terwijl de vloer een verouderd schaakbordpatroon had en bedekt was met hardnekkige aanslag. Bovendien waren de voegen tussen de tegels gebarsten en verkleurd, en er ontbrak voldoende opbergruimte voor toiletartikelen, wat de badkamer een rommelige uitstraling gaf.

Een opvallende verbetering was de installatie van zowel een moderne regendouche als een standaard douchekop, met een compleet glazen wand die de ruimte ruimer en lichter maakte.

Een elegante handdoekradiator en extra opbergruimte, inclusief een handige plek voor toiletrollen, werden toegevoegd. De vloer kreeg een tijdloze uitstraling en de muur naast het raam werd afgewerkt, terwijl het gerenoveerde raamkozijn meer natuurlijk licht binnenliet. Een nieuwe wastafel met houten elementen, een witte wasbak en zwarte kranen voegde warmte en karakter toe. Het vernieuwde plafond zorgde voor meer helderheid en een eigentijdse uitstraling.

Kortom, de badkamer onderging een complete transformatie, waarbij zowel functionaliteit als elegantie werden verbeterd, resulterend in een eigentijdse en comfortabele ruimte.

 

Project

Badkamer verbouwen in Maarsen

Wat hebben we gedaan?
  • Oude badkamer: versleten tegels, verouderde vloer, weinig opbergruimte.
  • Nieuwe regendouche met glazen wand voor ruimtelijk gevoel.
  • Nieuwe wastafel met houten elementen en zwarte kranen.
  • Vernieuwd plafond voor helderheid en esthetiek.
  • Tijdloze vloer, afgewerkte muur, gerenoveerd raamkozijn.

De badkamer had wat liefde nodig

Bij aanvang van ons project verkeerde de badkamer in erbarmelijke staat. De muren waren bedekt met monotone witte tegels die smachtten naar vervanging. De vloer vertoonde een verouderd schaakbordpatroon en was aangetast door aanslag. Bovendien waren de voegen versleten, en er ontbrak handige opbergruimte in de douche.

De oude radiator en verouderde wastafel pasten niet meer in het gewenste moderne ontwerp. Een onafgewerkte muur met een vervallen raamkozijn droeg bij aan de verwaarloosde uitstraling van de ruimte. Tot overmaat van ramp functioneerde de afzuiging al geruime tijd niet, wat vochtproblemen veroorzaakte.

Kortom, de badkamer had dringend behoefte aan liefde en aandacht om te transformeren in een frisse, uitnodigende ruimte.

Nieuwe badkamer, nieuwe luxe

In het kader van ons renovatieproject kunnen we met trots melden dat de badkamer nu een schitterende transformatie heeft ondergaan. Allereerst hebben we een gloednieuwe handdoekradiator geïnstalleerd die niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan de ruimte.

Bovendien hebben we een handige opbergruimte ingebouwd voor toiletartikelen, naadloos geïntegreerd in de muur, waardoor de badkamer georganiseerd en netjes blijft.

Een van de meest opvallende veranderingen is de nieuwe douche. We hebben een moderne regendouche geïnstalleerd, samen met een standaard douchekop. De douche wordt nu omlijst door een glazen wand, waardoor de ruimte visueel breder en lichter aanvoelt. Deze upgrade zorgt voor een ontspannende en luxueuze douchervaring.

Naast de opvallende veranderingen aan de vloer, de muren, en het sanitair, hebben we ook het plafond onder handen genomen. Het oorspronkelijke plafond was verouderd en miste de frisheid die de nieuwe badkamer verdiende.

We hebben het oude plafond vervangen door een nieuw, strak plafond dat een gevoel van ruimte en helderheid toevoegt aan de badkamer. De keuze van het plafondmateriaal en de verlichting draagt bij aan de algehele esthetiek en functionaliteit van de ruimte.

Neutraal en stijlvol

De vloer is nu neutraal en stijlvol, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling die gemakkelijk kan worden aangevuld met verschillende decoratiestijlen. De muur naast het raam is eindelijk afgewerkt, waardoor de ruimte een samenhangend geheel vormt. Het raamkozijn is gerenoveerd en ziet er als nieuw uit, waardoor natuurlijk licht de badkamer binnenstroomt.

Een opvallende verbetering is de nieuwe wastafel. Deze is gemaakt van hout en wordt gecombineerd met een elegante witte wasbak en stijlvolle zwarte kranen. De wastafel voegt een vleugje warmte en karakter toe aan de ruimte en vormt het middelpunt van de badkamer.

Daarnaast hebben we het oude plafond vervangen door een nieuw, strak plafond dat een gevoel van ruimte en helderheid toevoegt aan de badkamer. De keuze van het plafondmateriaal en de verlichting draagt bij aan de algehele esthetiek en functionaliteit van de ruimte.

Bekijk de foto's nog even op uw gemak

HV Projecten

Neem gerust contact met ons op.

Wil je meer weten over dit project of heb je ook een soortgelijke uitdaging? Neem gerust contact met ons op. We zijn er om jouw wensen waar te maken en jouw huis én tuin op te knappen.

Verbouwen & Onderhoud

Installatietechniek

Verduurzamen